Tuff sporthallsarmatur

Ny sporthallsarmatur baserad på den senaste tekniken. En nätt, klassiskt designad armatur som erbjuder en idealisk lösning för sporthallar med avseende hög ljuskomfort, energieffektivitet och enkelt underhåll.

Läs mer här!

Fuera

Elegant hänvisningsarmatur i rundad eloxerad aluminium med underhängande plexiskylt.

Läs mer här!

Sense - funktion och känsla

Sense är en LED-armatur med utmärkta ljusegenskaper som uppfyller kraven i standarden SS-EN 12464-1. Sense kännetecknas genom en unik design, där både återhållsamhet och karaktär har skapats. Utöver låg energiförbrukning har armaturen mycket god värmeavledningsförmåga och därmed lång livslängd.

Läs mer i pdf:en

Tryggve – kostnadseffektiv industriarmatur

Tryggve är en industriarmatur IP23 med högt ställda krav på energieffektivitet och säkerhet. Enkel att montera tack vare minimal vikt. Monteras dikt tak eller på lina med integrerat linfäste.

Läs mer här!

Opposite – spännande interiörarmatur

Opposite, utnyttjar ny teknik för att möta moderna behov. Formen uppfattas som spännande med sina omvända förhållanden mellan ljus och skugga – här är det skärmen som lyser och centrum som är reflektor. Opposite finns som hel serie, från nedpendlad, dikt tak eller som infälld armatur.

Läs mer här!

Har du sett vårt enkla verktyg för ljusberäkning?

Nu kan ni själva göra en enkel ljusberäkning på vår hemsida och få en snabb uppfattning om hur många armaturer ni behöver. Snabbt och enkelt! Testa själv, välj en armatur ock klicka på fliken "Enkel ljusberäkning" eller klicka på beräkningsknappen.

Se vår film här.

Bell - lykta i klassisk design

Bell harmoniserar väl med publika historiska miljöer. Med sin asymmetriska optik ger Bell ett behagligt ljus som även passar för parker, mindre vägar och gågator.

Läs mer här!

Altum - en robust industriarmatur

Altum är en robust industriarmatur med hög verkningsgrad och prestanda. Finns i två storlekar och med olika optiker. Stomme av magnesiumlegering vilket ger en mycket låg vikt 2,8 resp. 5 kg beroende på storlek. Monteras tak, lina eller pendlad.

Läs mer här.

Nu kan du få Cebe i mobilen

Nu kan du få tillgång till Cebes produkter i mobilen. Den nya mobilapplikationen för IOS (Apple) och Android finns att ladda ned under namnet Cebe mobil och fungerar för smartphones och surfplattor. I appen hittar du information om hela Cebes armatursortiment, är du inloggad kan du även handla från appen. Inloggningsuppgifterna till appen är samma som till webbshopen.

Populära produkter

Aktuellt